• Årsplan 2019 2020

Barnehagen skal utarbeide en årsplan. I tillegg skal det utarbeides planer for kortere og lengre tidsrom og for ulike barnegrupper etter behov. Årsplanen er et arbeidsredskap for barnehagepersonalet og dokumenterer barnehagens valg og begrunnelser. Årsplanen kan gi informasjon om barnehagens pedagogiske arbeid til myndighetsnivåene, barnehagens samarbeidsparter og andre interesserte.

• Informasjon om barnehageopptaket 2019

• HVORDAN SØKE PLASS I KVALVIKA BARNEHAGE

Alle barnehager i Kristiansund kommune, private og kommunale, har ett felles saomordnet opptak en gang i året.
    Søknadsfristen for hovedopptaket er 1. mars for å begynne til nytt barnehage år, som er medio August.
    Det er fullt mulig å søke ellers i året også. Blir det ledige plasser, så kan vi ta inn fortløpende.

• Voksne skaper vennskap

Ett tipshefte til dere foreldre som kan bidra til å skape vennskap og motvirke mobbing

• Håndtering av personopplysninger

GDPR (General Data Protection Regulation) er en EUs lovbestemmelse om databeskyttelse og personvern for alle enkeltpersoner innen EU.
    Denne tredde i kraft 25.05.18

• SPRÅKSPOR